Home Rejseforsikring

Rejseforsikring

Alle der rejser bør have styr på deres rejseforsikring. Det er din sikring for at du er dækket, hvis bagagen bliver forsinket eller går tabt. Eller hvis du er uheldig under rejsen. En forsikring kan dække mange både realistiske og mere sjældne scenarier, så du trygt kan koncentrere dig om at nyde hele turen.

Priserne kan variere fra person til person, alt efter alder og hvor godt du ønsker at være dækket. Rejsestien har lavet en oversigt med vejledende priser hos forskellige udbydere, alt efter hvad du foretrækker. Prisernes udgangspunkt er en standard person på 30 år, med en grunddækning.

Sammenlign priser på de forskellige rejseforsikringer, via oversigterne nedenfor.

Sammenlign rejseforsikringer til Europa

– Oversigt med rejseforsikringer Europa

Vi har samlet en oversigt med rejseforsikringer, hvis du blot skal rundt i Europa. Bemærk at alle udbydere, vil have forskellige dækninger, omend de ofte vil være relativ ens.

ForsikringsselskabEnkeltrejseÅrsrejseBesøg
Europæiske207 kr.207 kr.Gå til udbyder
Gouda276 kr.295 kr.Gå til udbyder
Safeaway176 kr.230 kr.Gå til udbyder
Allianz Global Assistance275 kr.289 kr.Gå til udbyder

Sammenlign rejseforsikringer til hele verden

– Oversigt med rejseforsikringer til hele verden

Her en oversigt for dig der skal rejse i lande udenfor EU. I givet fald bør du vælge en rejseforsikring der gælder til hele verden. Om du bør vælge enkeltrejse eller årsrejse, afhænger af hvor mange gange du skal afsted.

ForsikringsselskabEnkeltrejseÅrsrejseBesøg
Europæiske390 kr.535 kr.Gå til udbyder
Gouda547 kr.675 kr.Gå til udbyder
Safeway365 kr.648 kr.Gå til udbyder
Allianz Global Assistance535 kr.649 kr.Gå til udbyder

*Vi tager forbehold for ændringer i priser og vilkår.

Vi anbefaler

Årsrejseforsikringer bør generelt foretrækkes, da det giver dig mest for pengene, særligt hvis du tager uden for EU. I det tilfælde, vil det bestemt ikke kunne betale sig at vælge en enkeltrejsedækning.

Ved destinationer inden for EU kan enkeltrejseforsikringer godt være en mulighed, men bør primært overvejes hvis du sjældent rejser.

Husk samtidig er være opmærksom på hvordan din indboforsikring dækker dig, så du får valgt en løsning der hænger sammen på den rigtige måde. For nogle personer kan indboforsikringen godt være tilstrækkeligt dækkende, men det vil primært være tilfældet, når du bevæger dig inden for EU.

Husk at få styr på det inden afrejse

Der er desværre mange danskere som glemmer at få styr på deres dækning, inden de tager afsted. Det er en skam, for når først skaden er sket, er der ikke så meget at gøre. Du bør derfor få tjekket op på det inden afgang, så du kan tage afsted med ro i maven og hvor du er sikret, hvis uheldet er ude.

Psst.. Det blå sygesikringskort og vaccinationer

Sidst er det også værd at have det blå sygesikringskort og vaccinationer på din tjekliste. Det blå sygesikringskort skal bestilles via Borgerservice og vil sikre dig, at du bliver behandlet på lige vilkår med borgerne i det givne land. Skulle du komme galt afsted, kan du risikere at skulle betale for store dele af behandlingen selv, hvis du ikke har et blåt sygesikringskort. Så det vil sikre dig bedre vilkår og hvorfor ikke have det, når sygesikringskortet er gratis.

Vaccinationer er primært aktuelt hvis du tager udenfor EU’s grænser, hvor stivkrampe og hepatitis er blandt de mest normale og udbredte. Du kan se hvilke vaccinationer der anbefales til de forskellige lande via Statens Serum Institut (ssi.dk)