Home Madguide til Berlin

Madguide til Berlin

Berlin er fyldt med gode spisesteder, og det kom virkelig bag på os hvor mange gode steder der er. Vi havde alt for få dage til at spise alle de steder der stod på vores liste. Nedenfor har vi samlet et udpluk af dem vi nåede, som du ikke må gå glip af, når du besøger Berlin

Silo Coffee Berlin Brunch

Brunch i Berlin

Roamers

Pannierstraße 64, 12043 Berlin, Tyskland

Romaers er vores absolut favorit brunch sted i Neukölln. Vi kom her to gange fordi det var så godt. Her er simpelthen så hyggeligt. Stedet er fyldt med planter, og du har mulighed for både at sidde inde og ude i solen, hvis du er så heldig at besøge Berlin på en solskinsdag. Her bør man dog værne sig med lidt tålmodighed. Stedet er meget populært, og hvis du kommer i weekenden, tager det lang tid før du får bord, da du ikke kan reservere på forhånd. Vi ventede 1 time på en lørdag. Om tirsdagen fik vi dog stort set bord med det samme udenfor i et dejligt solspot. Mens vi ventede om lørdagen fik vi kaffe på Espera Cafébar (adresse: Sonnenallee 35, 12045 Berlin, Tyskland) få 100m derfra i solen mens vi ventede. Espera Cafébar er en hyggelig lille café hvor du kan købe croissanter og andet til at stille sulten mens man nyder solen og venter på bordet bliver ledigt på Roamers.

Berlin guide til brunchGod kaffe i berlin hos RoamersPå Roamers fik vi alt fra yoghurt toppet med hjemmelavet granola med bærkompot og chiafrø, surdejsbrød med laks, avocado og pocherede æg, surdejsbrød med rødbede, honning gedeost, toppet med yoghurt rørt op med citron, balsamico, valnød og timian og et stort fad med salat af spinat og kikærter, rødbede pure, hjemmelavet dukah, pocherede æg og surdejsbrød. Deres kaffe er også rigtig lækker, og de har gode friskpressede juices, som serveres med en stor håndfuld krydreurter. Super lækker mad og uden tvivl et besøg værd!

Afslut dit besøg på Roamers med en af deres lækreste kager til deling. Vi fik et kæmpe stykke gulerodskage toppet med hjemmelavet müsli. Yummi!Bedste brunch i BerlinBedste brunch i Berlin hos RoamersLækker brunch i berlin

Silo Coffee

Gabriel-Max-Straße 4, 10245 Berlin, Tyskland

Silo Coffee er et super hipt sted med lækker brunch i Friedrichshain. Stedet er virkelig cool indrerettet med fede lamper og casual stemning. Her har du mulighed for både at spise inde og ude. Vi kom på en hverdag, og her var ingen kø, men lur mig om ikke stedet er populært nok til, at du skal vente lidt på et bord i weekenderne.
Vi bestilte et lækkert surdejsbrød med to procerede æg, mashed avocado, pesto og bacon samt deres lækre chia, yoghurt med hjemmelavet granola og solbærkompot. Sidst nævnte var absolut den bedste granola vi har fået! Silo Coffee har også virkelig god kaffe fra deres eget hjemme risteri og friskpressede juices.

Brunch og kaffe Silo Coffee Berlin

Frokost i Berlin

Markthalle Neun

Eisenbahnstraße 42/43, 10997 Berlin, Tyskland

Markthalle Neun ligger i Kreuzberg og er et stort madmarked med små stade med mad fra forskellige nationaliteter. Alt fra italiensk, dansk smørrebrød, tyrkiske specialiteter, spansk, kaffe, kage og meget mere. Hver torsdag holder de “Street food Thursday” hvor forskellige madaktører åbner stade med mad fra hele verdenen. Vi vil helt klart anbefale at tage derhen på en torsdag, hvor der er flere madmuligheder og liv i madmarkedet.

Berlin pretzel MarkhalleneunMarkthalle Neun madmarked i Berlin

Mustafa’s Gemüse Kebab

Mehringdamm 32, 10961 Berlin, Tyskland

Dürumen hos Mustafa’s Gemüse Kebab er en vi sjældent vil glemme! Det var ikke svært at finde den lille biks i Kreuzberg, da der stod en lang kø af mennesker ude foran den. Det slog os ikke ud, tværdigmod var vi sikre på, at det var et kvalitetsstempel for byens eftersigende bedste dürum. Og det var hele ventetiden værd! For kun ca. 3,5 euro får du en kebab fyldt med kylling eller kebab, rodfrugter, kartofler, frisk salat, feta, frisk persille, forskellige dressinger og friskpresset citronsaft. Mustafas dürum er meget mere end en snasket og kedelig dürun. Du kan også bestille kebab, med lækkert pitabrød.

Bedste dürum i Berlin

Aftensmad i Berlin

Shiso Burger

Auguststraße 29C, 10119 Berlin, Tyskland

Spis de lækreste asiatiske burgere i Berlin! Hvis du er vild med asiatisk inspireret mad, så er Shiso Burger stedet. Her serverer de virkelig lækre burgere med oksekød marineret i teriyaki, lækre tunbøffer toppet med koriander eller marinerede rejer altsammen i mellem en sprød burgerboller serveret i små bambuskogere. Portionerne er for små efter vores mening, men til gengæld er burgerne billige, og hvilken god undskyldning for at bestille to eller tre til deling mellem to. Til burgeren hører uden tvivl deres sød kartoffel pommesfritter. De er vanvittig lækre!

Asiatiske burgere i berlin

Santa Maria

Oranienstraße 170, 10999 Berlin, Tyskland

Santa Maria er et super hipt spisested i Kreuzberg beliggende på Oranienstraße. Om foråret/sommeren åbnes facaden og du kan vælge både at sidde inde og ude. Mellem 19-21 fåes margaritas til kun 5 euro – bestil en klassisk eller frozen med mango eller jordbær. Start med at bestil en eller to starters til deling. Her bestilte vi deres hjemmelavede tortillachips med guacamole og fyldte pandekager med pulled chicken toppet med feta. Til hovedret fåes alt fra quesadillas, små taccos og burritos! Sidst nævnte var en klar favorit ved vores bord. Vi fik den lækreste burrito med de møreste stykker kød af pork belly, chipotle dressing og guacamole. Priserne er yderst rimelige!

Mozzarella Bar & Bottega – Al Contadino sotto le Stelle

Auguststraße 34, 10119 Berlin, Tyskland

Mozarella bar ligger i det hyggeligste område i Prenzlauerberg på Auguststraße. Området er rigtig livligt og helt fyldt op med mennesker i weekenden. Her er der både mulighed for at bestille drikkelse til at nyde i restauranten, men også til at tage med over på den anden side af gaden, hvor der ligger en hyggelig park. Her bliver priserne endda billigere for en flaske vin og her får du to vinglas med dig. Det er nok meget godt, at der er mulighed for det, da stedet er meget populært i weekenden. Så husk at bestil bord, hvis du vil være sikret en plads!
Restaurantens pladser har en perfekt spot i solen og her kan du nyde en aperol spritz eller et glas vin. Hvis du vil stille den lille sult kan du bestille deres hjemmebagte brød som dyppes i en lækker olivenolie med prosciutto til. Til hovedret kan du bestille alt fra hjemmelavet lasagne toppet med friskhøvlet 24 måneders lagret parmesan, ravioli eller forskellige brætter med lækre oste og pølser.

Berlin madguide i PrenzlauerbergBerlin madguide Prenzlauerberg